Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η ΕΛΔΙΠΡΟ (Ελληνικά Δίκτυα Προμηθειών)

είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και διακίνησης κορυφαίων προϊόντων σε κάθε άκρη της χώρας. Σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί, επίσης, η εξειδικευμένη παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, με υψηλά κριτήρια ποιότητας και προδιαγραφών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2017 στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε λίγα, μόνο, χρόνια έχει καταφέρει να αναπτυχθεί και να διακριθεί στον τομέα του εμπορίου. Μετρώντας ήδη πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει εξασφαλίσει κορυφαίες επαγγελματικές «συμμαχίες» , κερδίζοντας, έτσι, το σεβασμό των παραγωγών και τη βαθιά εμπιστοσύνη των τελικών καταναλωτών.

Με δυναμική παρουσία στον τομέα του χονδρεμπορίου, η ΕΛΔΙΠΡΟ καλύπτει μία ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών, όπως:

  • την έρευνα αγοράς του κλάδου χονδρεμπορίου
  • τη συμμετοχή των συνεργατών σε εκθέσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • τις κεντρικές συμφωνίες αγοράς με Έλληνες προμηθευτές
  • την εν γένει ενημέρωση για τις εξελίξεις της αγοράς
  • την έρευνα & ανεύρεση νέων προμηθευτών και την αγορά των προϊόντων τους
  • τη διαπραγμάτευση επικερδούς προσφοράς των προϊόντων
  • τη διευθέτηση όλων των διαδικασιών διακίνησης & παράδοσης προϊόντων

Το μυστικό της επιτυχίας της ΕΛΔΙΠΡΟ προκύπτει από τη συνεχή μελέτη και κατανόηση της ελληνικής αγοράς: προσφέρει σε άκρως ελκυστικές, ανταγωνιστικές τιμές, προϊόντα που καλύπτουν όλα τα Ευρωπαϊκά στάνταρ. Εκτός αυτού, η επένδυση της εταιρείας στους προμηθευτές της και τις στρατηγικής- σημασίας συνεργασίες της, οι οποίες γίνονται με άκρως αυστηρά κριτήρια, θέτουν τον πήχη του υγιούς ανταγωνισμού σε πολύ ανώτερα επίπεδα. Έτσι, βάζει το δικό της πολύτιμο «λιθαράκι» στην ουσιαστική ανάπτυξη του κλάδου, κερδίζονται την πρόκληση των απαιτήσεων της σύγχρονης πραγματικότητας.

Με γνώμονα τον τελικό καταναλωτή και αφουγκραζόμενη τις δικές του ανάγκες, σε βιοτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, η ΕΛΔΙΠΡΟ προσπαθεί να διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει ψηλά και να την εξελίσσει συνεχώς. Το έργο μας δεν σταματά στην πώληση αλλά επεκτείνεται στη βελτίωση της καθημερίνοτητας των απλών ανθρώπων, κάτι που μας ξεχωρίζει από άλλες επιχειρήσεις.

Υπερσύγχρονος στόλος

Ισχυρό δίκτυο διανομής

Δίκτυο

Η ΕΛΔΙΠΡΟ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διακινητές προϊόντων της Ελλάδας, εξυπηρετώντας 10.019 σημεία πώλησης, που ολοένα και αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Από το 2017 εώς σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο δίκτυο διανομής που καλύπτει το 100% της χώρας.

Στόλος αυτοκινήτων

Ο ιδιόκτητος στόλος αυτοκινήτων της εταιρείας αποτελείται από 154 φορτηγά τα οποία πραγματοποιούν καθημερινές διαδρομές σε όλη την επικράτεια. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει εξοπλισμό παρακολούθησης και καταγραφής θερμοκρασιών και σύγχρονο σύστημα GPS για την καλύτερη οργάνωση.